Raceautomater

Raceautomater

Transfix automatlådor kan erbjuda modifiering av automatlådor, detta för att automatlådan framför allt skall klara av högre prestanda från motor. Det varierar väldigt mycket på vad det är som kunden vill ha, det kan skilja sig från att installera ett vanligt shiftkit till att att bygga växellådor som skall klara kanske över 600 hästkrafter.

Det finns naturligtvis oerhört mycket att läsa om detta på nätet, enligt min åsikt får man nog sila lite om vad som skrivs och vad som behövs, man får inte glömma av att det är en hel industri som plockar fram olika delar och lösningar för ändamålet .

Transfix erbjuder de kunder som är intresserade av modifiera/förstärka sin automatlåda konsultation om vad varje kund har för behov för att bygga den automatlåda som passar bäst för kunden.

Vid varje förfrågan så kommer vi att lämna en skriftlig offert och utförlig beskrivning på varje automatlåda som byggs av Transfix om så begärs.

Raceautomater

En 4L80E byggd för kunds räkning. Ska sitta i en corvette 68 med en splitt ny 572 motor, ska klara effekter på över 650 hästkrafter.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att boka en tid för en konsultation.